Sugen på att ge dig ut och resa

Vi har under 2020 upplevt något som vi aldrig tidigare varit med om och troligtvis kanske aldrig får vara med om. Denna pandemi har satt många käppar i hjulen och aldrig så har vi väl varit så sugen på att ge oss ut på någon resa. Det är vår och förmodligen allas förhoppning att 2021 kommer att se helt annorlunda ut.

Det går redan idag att kolla upp om olika sportresor där allt inkluderas för resa, boende och matchbiljetter. Klicka dig vidare här för mer information från företaget GO Sport Travel. Det har varit tufft för alla men vi hoppas på att det öppnas upp för resandet och att vi får åka iväg på olika nöjestripper. Det behöver vi så väl efter detta. England som är en av de destinationer som GO Sport Travel reser till har i dagarna godkänt vaccin mot Covid-19 och är det första landet som mest troligt genomför detta på sina medborgare.

Det är vår förhoppning att EU och andra länder också göra likadant och vi får något slut på detta elände så vi kan börja resa igen som vanligt. Vissa har kanske stor abstinens och vill ut så fort det bara går. Men vad göra då det är olika restriktioner i olika länder. Även om man känner sig pigg och alert så kan vi inte åka på vår efterlängtade sportresa. Inte än i alla fall. Men det är lika bra att kolla upp med sin resebyrå vad som gäller och om det går att boka något redan nu till exempelvis England.

Kategorier

Arkiv