Restips

Flyga flygplan

Sommaren närmar sig som bekant med stormsteg, vilket också innebär att det blivit dags att börja planera semestern om man inte redan gjort detta. Här kommer därför några restips som förhoppningsvis kan vara till lite hjälp.

Hur reser man bäst?

Ja, detta beror givetvis fall på vart man skall resa. I vissa fall är flyg det enda rimliga alternativet. Ska man resa inom Europa kan ett bra tips vara att överväga tåg, inte bara för att det är betydligt mer bekvämt än flyg, man får ju även möjlighet att se lite av landskapet. Dessutom är det så mycket mer miljövänligare, vilket är nog så viktigt.

Hur bor man bäst?

Hotell skulle nog de flesta säga, men faktum är att det även finns andra alternativ som är väl så bra. Ett alternativ är till exempel att hyra ett rum eller kanske en hel lägenhet privat, något som blir allt populärare. På nätet finns det ett antal sajter som förmedlar boende världen över.
Fördelarna med att hyra privat är flera. Förutom att det ofta blir billigare än hotell har man dessutom oftast tillgång till kök och dylikt. Sedan är det ju alltid mysigare att bo i ett riktigt hem än på ett stelt hotellrum.

Kategorier

Arkiv