I väntan på flyget

Det är inte alltid det roligaste att bli fast på en flygplats och vara tvungen att vänta på sin avgång. Det kan ah olika anledningar varför man får sitta och vänta. Det kan vara att man inte kunnat boka ett anslutningsflyg som passade bättre utan får sitta några timmar på flygplatsen för att kunna åka med sitt flyg.

Att hitta på i väntan på flyget

De flesta moderna flygplatser idag har mycket att erbjuda. Vissa kanske tycker om att bara sitta och titta på andra resenärer som rusar till sina gater. Andra vill ha någon form av sysselsättning för att få tiden att gå. Spel på mobilen är något som alltid kan fungera. Se till att hitta något gratis WiFi att nyttja så du inte får slut på din egen surftid. Det kan finnas så kallade hotspots med gratis Internetuppkoppling som kan nyttjas helt utan kostnad. Om du inte spelar spel så kanske en film kan attrahera dig.

Vad flygplatsen erbjuder

Äta bör man alltid göra så leta upp någon trevlig restaurang på flygplatsen. Förutom restauranger så kan det finnas butiker och annat som kan intressera och få tiden att gå. Det kan se olika ut beroende på storleken på flygplatser. Mindre flygplats innebär oftast ett mindre utbud av butiker och restauranger. Bli inte fast vid något så att du missar ditt flyg. Håll alltid koll på din gaten och flygtider. Det kan ha ändrats medans du väntar och gör något annat.

Kategorier

Arkiv