Dags för nytt äventyr

Är du den personen som gärna ger dig ut på olika äventyr. Att resa är något som du gärna ägnar dig åt. Det finns en hel del att upptäcka på vår jord så att hinna med allt kanske är en utopi, men i alla fall så mycket som möjligt ska utforskas innan den sista resan går.

Boka en sportresa

Finns det ett sportintresse så varför inte boka en sportresa någonstans i världen. Försök hitta något intressant resmål där din sport ingår. Har du ett stort fotbollsintresse så finns det flertalet platser och matcher att välja på. Premier League i England, La Liga i Spanien eller varför inte Bundesliga i Tyskland. Kanske det är Champions League som hägrar och du skulle vilja uppleva. Förutom fotboll så finns det andra sporter som exempelvis Formel 1 och andra motorresor men också NHL och hockeyresor.

Resor med andra upplevelser

Om man inte vill resa allt för långt så har vi vårt kära grannland Norge. Här finns det mycket att uppleva och det gäller bara att skaffa sig bra vandringskängor och packa sin ryggsäck för ett ge sig ut på tur. Ut bland fjordar och fjäll är det enkelt att ta sig. Även norrmännen själva är duktiga på att vistas ute i sin natur. Det finns 46 nationalparker som helt gratis står där och väntar på er. Norge har byggt upp ett bra nätverk med stugor som är väldigt prisvärda alternativ om man inte vill tälta p sin vandring.

Kategorier

Arkiv