Planera in för sommarens semester

Sommaren närmar sig med stormsteg och det är äntligen dags att planera inför sommarens semester. Men vad behöver du veta inför sommarresan i år?

Det här behöver du veta innan 2021

Även om vissa länder har öppnat sina landsgränser, är det fortfarande mycket regler att hålla koll på. Först och främst är den största nyheten i år är att den Europeiska Unionen har lanserat ett vaccinpass. Vilket innebär att enskilda länder kommer att införa krav på att du är vaccinerat för att få lov att besöka landet. Eftersom varje land har olika regler, så gäller det även att hålla koll på vilka andra restriktioner och regler som gäller. Exempelvis i populära semesterplatser såsom Kanarieöarna och i Grekland är det krav på att turister visar ett negativt covidtest som är högst 72 timmar gammalt och att du bär munskydd.

Vilka klädtrender gäller för män i år?

Detta året är det en stor trend att bära ekologiska kläder med vita och bruna nyanser. För kallare kvällar är en bomberjacka perfekt. Eftersom det ger ett sportigt intryck och en perfekt kontrakt till en formell klädsel. När det gäller häng i poolen, så är de sportiga badshorts i marinblått fortfarande favorit i år. Att hitta något passande inför resan enkelt, speciellt i butiker som den här.

Kategorier

Arkiv